Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Vand

Vand betales a conto via den månedlige opkrævning fra Newsec. Betalingen for det reelle forbrug opgøres på baggrund af fordelingsnøgle pr lejlighed ud fra det samlede fælles forbrug. Forbrug af varmt vand opgøres pr. lejlighed og afregnes i det årlige regnskab hos ISTA.

Varme

Hvert medlem betaler for varme a conto via den månedlige opkrævning fra Newsec. Forbruget fjernaflæses af ISTA, som opgør forbruget pr. lejlighed. Spørgsmål til den årlige varmeopgørelse skal medlemmet selv rette til ISTA. Alle medlemmer modtager en mail med loginoplysninger til ISTA's webportal ved indflytning. På webportalen er der adgang til oversigt over eget forbrug af varme og varmt vand samt alle opkrævninger. Har du ikke et login eller har andre spørgsmål til webportalen eller ISTAs forbrugsapp, skal du kontakte ISTA. 

ISTA kan kontaktes: 77 32 32 32 eller ista@ista.dk

Det er HOFOR, som forsyner hele Københavns Kommune med fjernvarme og dækker ca. 98% af varmebehovet i kommunen. Fjernvarme i Kbh NV produceres som varmt vand.

​Seneste nyt - Vis​ a​ll​e​

Leje af kælderrum
26-04-2021
Bestyrelsen har opgjort alle ekstra kælderrum, som udlejet til medlemmer.
Læs hele nyheden
Rabataftaler
26-04-2021
Bestyrelsen har fået rabatordninger i hus.
Læs hele nyheden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

​Du kan tilmelde dig Laugsgårdens nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

Adresse

E/F Laugsgården

Skaffervej 3, kld.

2400 København NV

CVR: 76049114

Vicevært: Lundgruppen

Find vej